Urk

Architect op Urk

Bent u op zoek naar een architect op Urk? Dan bent u bij Korfker Architecten aan het juiste adres. Wij gaan graag voor u aan de slag met het ontwerpen van een nieuwbouwwoning of het verbouwen van uw bestaande bedrijfspand. Ons motto is niet voor niks ‘de wereld om ons heen mooier maken’. Ons team van 20 gedreven professionals staat voor u klaar!

 

Klantgericht en persoonlijke architect

Als architect vinden we het leveren van kwaliteit aan onze klanten op Urk erg belangrijk. Zo realiseerden wij een mooie kasteelwoning en werken we op dit moment aan een nieuw zorgcluster voor Talma en aan een nieuw kantoorgebouw voor Hartman Marine Shipbuilding BV. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en met veel plezier samen werken zijn daarbij onze speerpunten. In persoonlijke gesprekken komen uw wensen voor een woning, school of kantoorgebouw op Urk echt tot leven. Het mooiste aan ons vak vinden we het realiseren van uw droom. Een woning of gebouw waar u de rest van uw leven plezier aan zult beleven en waar u een glimlach van op uw gezicht krijgt.

 

Ervaren architect

Met een kleine 30 jaar aan ervaring op het gebied van architectuur weet Korfker Architecten waar ze over praat. In ons hechte team heeft ieder zijn eigen discipline. Door te kijken welke mensen er bij het project passen heeft u altijd het beste team tot uw beschikking. Een soepel proces waarin we van begin tot eind intensief en met plezier samenwerken is het gevolg.

 

Architect op Urk nodig? Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden als architect op Urk? Kijk dan gerust rond op onze website en bekijk de projecten waar wij aan gewerkt hebben. Als u daarna nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Tot snel bij Korfker Architecten.

 

Projecten op Urk:

Kantoor Hartman

Zorgcluster Talma

Kasteelwoning

Home | Werkgebied | Urk
arrow
kantoor-hartman-urk

kantoor-hartman-urk

10
kasteelwoning-urk

kasteelwoning-urk

10
zorgcluster-urk

zorgcluster-urk

10
Korfker Architecten | ymake