Overijssel

Architect Overijssel

Korfker is een architectenbureau dat zich bezighoudt met zowel het bouwen als verbouwen van gebouwen en woningen in Overijssel. Het mooiste aan ons vak vinden we het realiseren van uw droom. Ons motto is niet voor niks ‘wij willen de wereld om ons heen mooier maken’. Door onze 30 jaar lange ervaring beschikken wij over de kennis om u uitstekend van dienst te zijn.

 

Klantgerichte architect in Overijssel

Als architect vinden we het leveren van kwaliteit enorm belangrijk. Daarom spelen wij een actieve rol en hebben we graag persoonlijk contact. In een persoonlijk gesprek komen uw wensen voor een droomhuis in Overijssel echt tot leven. Dat u vertrouwen heeft in het proces en dat we met plezier samen werken spelen daarin een belangrijke rol. Een woning waar u de rest van uw leven plezier aan heeft is het resultaat.

 

Ervaren architect

Bij het realiseren van een woning of gebouw in Overijssel werken we met een speciale projectgroep. We stellen een team samen dat goed op elkaar is ingespeeld en weet wat het aan elkaar heeft. Zo heeft u altijd de best passende mensen tot uw beschikking. Zo hebben wij al een moderne schuurwoning in Dalfsen ontworpen en een sfeervol landhuis in Wierden gebouwd. Maar ook voor andere projecten, zoals de lunchroom in Heino, draaien wij onze hand niet om. Wat uw wens ook is; Korfker Architecten kan het voor u ontwerpen.

 

Architect in Overijssel

Wilt u meer weten over de diensten die wij als architectenbureau in Overijssel leveren? Kijk gerust rond op onze website. Hier vindt u informatie over ons kantoor en kunt u zien aan welke projecten wij werken. Als u vragen heeft kunt u ons bellen of mailen. Daarnaast bent u ook altijd welkom op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Projecten Overijssel:

Schuurwoning Dalfsen

Landhuis Wierden

Proeflokaal Heino

Home | Werkgebied | Overijssel
arrow
buuffies-heino

buuffies-heino

10
landhuis-wierden

landhuis-wierden

10
schuurwoning-dalfsen

schuurwoning-dalfsen

10
Korfker Architecten | ymake