Noordoostpolder

Architect Noordoostpolder

Als grootste architectenbureau in Flevoland staat Korfker Architecten voor u klaar in de Noordoostpolder. Sinds 1998 is het kantoor gevestigd in een omgebouwde villa in Emmeloord en gegroeid naar een team van 20 professionals. Dagelijks werken wij aan het mooier maken van de wereld om ons heen. Daar hoort uw droomhuis of bedrijfspand in de Noordoostpolder ook bij.

 

Persoonlijk betrokken architect

In onze ontwerpen beginnen we altijd eerst met een grondige analyse van het vraagstuk. Onderzoeken, luisteren en inleven zijn daarbij van belang. Door middel van persoonlijke gesprekken komen we achter uw wensen. Een vloeiend proces, waar we van begin tot eind met vertrouwen en plezier samen kunnen werken is het gevolg. Tevreden zijn we pas als u tevreden bent.

 

Architect met jarenlange ervaring

Al 30 jaar ontwerpen wij gebouwen die prikkelen en uitblinken. Zo hebben wij de schuurwoning in de Wellerwaard ontworpen en de kerk in Kraggenburg omgebouwd tot luxe herenhuizen. Momenteel zijn we o.a. bezig met de MFA in Rutten. Voor ieder project kijken we welke teamleden het best bij een opdracht passen. Zo heeft u altijd het beste team tot uw beschikking. En dat team staat het gehele proces, van initiatief tot oplevering, voor u klaar.

 

Architect in de Noordoostpolder nodig? Neem contact met ons op!

Wilt u uw droomhuis, bedrijfspand of ander bijzonder project in de Noordoostpolder laten bouwen? Neem dan contact met ons op. Op de website kunt u alvast kennis met ons maken en zien aan welke projecten wij werken. Schroom niet om te bellen of te mailen als u vragen of opmerkingen heeft. Bij Korfker Architecten bent u ook altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

 

Projecten Noordoostpolder:

MFA Rutten

Heerenhuizen kerk Kraggenburg

Schuurwoning Wellerwaard

Home | Werkgebied | Noordoostpolder
arrow
kraggenburg

kraggenburg

10
schuurwoning-wellerwaard

schuurwoning-wellerwaard

10
mfa-in-rutten

mfa-in-rutten

10
Korfker Architecten | ymake