Lelystad

Architect in Lelystad

Bij Korfker Architecten vinden we het leveren van kwaliteit aan onze klanten in Lelystad erg belangrijk. Of het nu gaat om het bouwen van uw droomhuis of om het verbouwen van uw huidige woning; ons team van 20 gedreven professionals staat voor u klaar. Bij ieder project kijken we welke mensen het best bij de werkzaamheden passen zodat u het beste team tot uw beschikking heeft. Op deze wijze zijn we onze klanten zo goed mogelijk van dienst.

 

Uw droomhuis in Lelystad

Bij Korfker Architecten bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen van uw droomhuis of uw bedrijfspand in Lelystad. Al 30 jaar werken wij aan het mooier maken van de wereld om ons heen. Zo is de Multi Functionele Accommodatie in de wijk Warande van onze hand. En voor deze wijk hebben wij ook het ontwikkelproject Warande voor onze rekening genomen. Ons hechte team staat u van begin tot eind bij met advies en nieuwe ideeën. Tevreden zijn we pas als er bij onze opdrachtgever een glimlach op het gezicht verschijnt en als er een gebouw staat dat uitblinkt. Graag vertellen we u in een persoonlijk gesprek wat Korfker voor u in Lelystad kan betekenen.

 

Een persoonlijke en betrokken architect

Als klantvriendelijk en betrokken architect vinden we persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Zo komen we echt achter uw wensen en behoeften voor een woning of bedrijfspand in Lelystad. Dat u vertrouwen heeft in het proces en dat we met plezier samen kunnen werken zijn onze speerpunten. Op die manier kunnen we als grootste architectenkantoor van Flevoland kwaliteit bieden in de regio Lelystad.

 

Zoekt u naar een architect in Lelystad? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag verder als u op zoek bent naar een architect in Lelystad. Kijk gerust rond op onze website om te zien wat wij voor u kunnen betekenen en aan welke mooie projecten wij gewerkt hebben. Mocht u na het bekijken van de website nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 

Projecten in Lelystad:

MFA Warande

Home | Werkgebied | Lelystad
arrow
mfa-warande

mfa-warande

10
ontwikkeling-warande

ontwikkeling-warande

10
Korfker Architecten | ymake