Friesland

Architect Friesland

Bent u op zoek naar een architect in Friesland? Dan bent u bij Korfker Architecten aan het juiste adres. Wij ontwerpen graag uw droomhuis, school of kantoorpand in Friesland. Al bent u ook voor het verbouwen van uw huidige woning of gebouw van harte welkom. Ons team bestaat uit 20 enthousiaste professionals met elk hun eigen discipline. U zult altijd het beste team tot uw beschikking hebben.

 

Ervaren architectenbureau

Korfker Architecten is een snelgroeiend architectenbureau met een kleine 30 jaar aan ervaring op het gebied van architectuur. In Friesland hebben wij o.a. een vrijstaande woning in Elahuizen ontworpen en een vrijstaande woning in Sonnega gebouwd. Voor ieder project stellen we een team samen met alleen de best passende mensen. Doordat ons team goed op elkaar is ingespeeld kunt u een vloeiend proces verwachten. Tevreden zijn we pas als u een glimlach op uw gezicht heeft.

 

Betrokken en persoonlijke architect

Onderzoeken, luisteren en inleven zijn principes die wij hoog in het vaandel hebben staan. Alleen op die manier komen uw wensen tot leven. Als architect in Friesland vinden we het leveren van kwaliteit aan onze klanten ontzettend belangrijk. Dat doen we door persoonlijk contact, door met plezier samen te werken en door u vertrouwen te geven in het proces.

 

Architect nodig in Friesland? Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig naar de diensten die wij als architectenbureau in Friesland leveren? Kijk dan rond op de website en zie aan welke projecten wij werken. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Home | Werkgebied | Friesland
arrow
elahuizen

elahuizen

10
woning-sonnega

woning-sonnega

10
Korfker Architecten | ymake