Flevoland

Architect Flevoland

Bij Korfker Architecten gaan we graag voor u aan de slag in Flevoland. We kunnen niet alleen uw droomhuis ontwerpen en helpen bouwen, maar ook uw bestaande woning verbouwen. Dat doen we zoveel mogelijk met persoonlijk contact. Alleen op die manier kunnen we werk leveren dat helemaal aansluit op uw wensen. We zijn niet voor niks het grootste architectenbureau van Flevoland.

 

Ervaren architect in Flevoland

Korfker Architecten is een snelgroeiend architectenbureau dat sinds 1998 in Emmeloord is gevestigd. Sinds de leiding in 2011 werd overgenomen door Harm Korfker en Gerben ter Horst groeide het architectenbureau in Flevoland van een team van 5 naar de huidige 20 professionals. Ieder heeft zijn eigen discipline en voor ieder project kijken wij welke mensen het best passen. Zo heeft u altijd het beste team tot uw beschikking.

 

Architect met persoonlijk contact

Het mooier maken van de wereld om ons heen is een van onze motto’s. Dat doen we door persoonlijk contact met onze klanten. Zo hebben wij het gemeentehuis in de Noordoostpolder gerenoveerd en een prachtig landgoed in natuurgebied de Wellerwaard gebouwd. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de moderne villa in Almere en de MFA Warande in Lelystad. Als architect in Flevoland gaan we voor een vloeiend proces waarbij we van begin tot eind met vertrouwen en met plezier samen kunnen werken.

 

Architect in Flevoland nodig? Neem contact op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons werk? Op de website vindt u meer informatie over ons kantoor en kunt u zien aan welke projecten wij werken. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons bellen of mailen. En natuurlijk bent u ook altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Projecten Flevoland:

- Landhuis Wellerloo

- Gemeentehuis Noordoostpolder

- MFA Lelystad

- Moderne villa Almere

Home | Werkgebied | Flevoland
arrow
gemeentehuis-noordoostpolder

gemeentehuis-noordoostpolder

10
mfa-warande

mfa-warande

10
villa-almere

villa-almere

10
wellerwaard

wellerwaard

10
Korfker Architecten | ymake