Korfker Architecten wint opnieuw FD Gazelle Award

Voor het tweede jaar op rij mogen wij ons FD Gazelle noemen. In de Regio West wonnen wij in de categorie omzetklasse klein.

 

“Daar zijn we zeker trots op. Deze prijs is een mooie bevestiging van de ontwikkeling die we als bureau de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. We hebben als credo dat we de wereld om ons heen mooier willen maken en doordat we groeien groeit ook onze impact. Verder zijn we vooral dankbaar voor de vele opdrachtgevers waarmee we samenwerken. Het vertrouwen dat je krijgt is eigenlijk nog mooier dan het winnen van een prijs en daar sta je op zo’n moment wel even extra bij stil,” aldus Harm Korfker, onze zakelijk directeur en mede-eigenaar.

 

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit. De prijzen zijn bedoeld voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een bedrijf moet een ononderbroken en minimale omzetgroei van 20 procent hebben in de afgelopen drie jaar en financieel gezond zijn. Dit jaar wordt ook het aantal fulltime werknemers en de winstgevendheid van het bedrijf meegenomen in de afweging van de genomineerden.

 

Wij zijn een architectenbureau dat haar opdrachtgevers begeleid van het eerste ontwerpidee tot en met oplevering. Naast mooie en goede architectuur ligt de focus op een vloeiend en plezierig proces. De vaste kern bestaat uit 15 medewerkers en dit wordt aangevuld met 4 flexibele professionals die op projectbasis hun bijdrage leveren. De afgelopen drie jaar groeiden wij met 96% en met 8 medewerkers. Een aantal markante projecten in de omgeving zijn de uitbreiding van hotel ‘t Voorhuys, de nieuwe MFA in Rutten, die binnenkort in uitvoering gaat, en horecapaviljoen Bruut! dat nog in voorbereiding is en het centrum van Emmeloord een flinke impuls gaat geven.

Home | Bureau | Nieuws | Korfker Architecten wint opnieuw FD Gazelle Award
arrow
fd-gazellen-2019zw

fd-gazellen-2019zw

10
Korfker Architecten | ymake