Wonen

Waar een ander stopt, vragen wij verder. Een huis is voor ons pas geslaagd als u zich er thuis voelt. Wij houden rekening met uw persoonlijke levensstijl en passen het ontwerp en de materialen daar op aan. Een aantal jaar later moet uw woning nog steeds als gegoten zitten. 
En wij doen meer dan alleen ontwerpen. Het bouwen van een woning is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van uw eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. Wij maken dit proces eenvoudiger door de juiste vragen te stellen, mee te denken en u te begeleiden bij het ontwerp- en bouwproces. Als u dat graag wilt zelfs tot aan de oplevering van uw nieuwe woning.Waar een ander stopt, vragen wij verder. Een huis is voor ons pas geslaagd als u zich er thuis voelt. Wij houden rekening met uw persoonlijke levensstijl en passen het ontwerp en de materialen daar op aan. Een aantal jaar later moet uw woning nog steeds als gegoten zitten. 
En wij doen meer dan alleen ontwerpen. Het bouwen van een woning is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van uw eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. Wij maken dit proces eenvoudiger door de juiste vragen te stellen, mee te denken en u te begeleiden bij het ontwerp- en bouwproces. Als u dat graag wilt zelfs tot aan de oplevering van uw nieuwe woning.

 

[bekijk onze vrijstaande woningen en villa's]

Home | Bureau | Wonen
arrow
Detail woning met luiken

Detail woning met luiken

3
Detail woning rabat en rieten

Detail woning rabat en rieten

3
Detail woning rabat en rieten

Detail woning rabat en rieten

3
Korfker Architecten | ymake