Moderne villa Almere

Architect:

Gerben ter Horst

 

Interieurarchitect:

Bram Vormans


Aannemer:

Hetebrij Bouw 

 

Fotograaf:

Rob van Esch

 

Status:

Voor het ontwerp van deze villa zijn we uitgedaagd om een strakke, moderne woning te maken en zo de opdrachtgever te verrassen. Die uitdaging zijn we met plezier aangegaan en bij het zien van het resultaat was de opdrachtgever verkocht. 

 

In de villa komen moderniteit en warmte bij elkaar. Dat hebben we voor elkaar gekregen door grijskleurige stenen te combineren met houten gevelbekleding. De grote ramen maken het beeld af. Aan de tuinzijde is de transparantie maximaal zodat er een naadloze overgang van binnen naar buiten ontstaat. De overkapping maakt het buitenlevengevoel compleet. 

 

Ook in het interieur is het samenspel tussen strak en warm doorgevoerd. Met de combinatie van stucwerk, betonciré en hout wordt een strak en warm interieur gecreëerd dat recht doet aan deze bijzondere villa. Overigens vloeien de ruimtes in de villa optimaal in elkaar over. Dat is gedaan door de trap onderdeel te laten uitmaken van de woonruimte. Maar ook door de riante woonvertrekken vanuit de entree toegankelijk te maken. Al met al een droomhuis.

Home | onze projecten | Vrijstaande woningen | Moderne villa Almere
arrow
almere1

almere1

10
almere2

almere2

10
almere3

almere3

10
Korfker Architecten | ymake