Moderne schuurwoning Dalfsen

Projectarchitect:
Gerben ter Horst

Interieurarchitect:
Bram Vromans

Opdrachtgever:
Particulier

Status:
Gerealiseerd

Deze schitterende kavel in de Leemculehof heeft een agrarische geschiedenis. Tot voor kort zat hier namelijk een varkensbedrijf. Inmiddels is het boerenerf aan de rand van Dalfsen getransformeerd tot een fantastische landelijke woonomgeving.

 

Vernieuwende architectuur met eenvoudige volumes en minimalistische details laten de woning kwaliteit uitstralen. Omdat het landelijke ontwerp de opdrachtgever meteen aansprak heeft de woning een schuurachtige uitstraling gekregen met robuuste, houten elementen. Al zie je dat niet terug aan de entree, want de luxe schuurwoning heeft aan de straatzijde een modern uiterlijk. Ook in het interieur is de moderne look doorgevoerd. Al zorgen de houten elementen voor de link met de type woning.

 

Aan de tuinzijde draait het allemaal om het buitenleven. Het overdekte terras aan de zwemvijver en de grote, glazen puien zorgen voor een romantische sfeer. De bewoners kunnen hier op een zwoele zomeravond, met een goed glas wijn, genieten van het uitzicht op de landelijke omgeving van Dalfsen


Home | onze projecten | Interieur | Moderne schuurwoning Dalfsen
arrow
dalfsen

dalfsen

10
Korfker Architecten | ymake