Gedreven architect

Meebouwen aan het snelst groeiende architectenbureau in de regio. Werken aan uitdagende nieuwe projecten. Gedreven én met plezier! Spreekt dat je aan? Dan zoeken we jou?

 

Over ons

Korfker Architecten is een snel groeiend architectenbureau met winnende ontwerpen, een gedreven team en een nuchtere polderblik. Ons hechte team bestaat uit 19 ervaren en gedreven professionals.

Onze missie is dat wij de wereld om ons heen mooier willen maken. Daar focussen we op in de gebouwen die we ontwerpen, maar ook in het proces van ontwerp tot realisatie. Onze kernwaardes laten zich samenvatten in vier termen: plezier, kwaliteit, aandacht en gedrevenheid. Ons portfolio is enorm breed en dat maakt werken bij ons zeer divers.

 

Wat je gaat doen

In de rol van architect ga je onderdeel uit maken van het ontwerpteam en pak je zelfstandig nieuwe opgaves aan. Je werkt vanuit een gedegen analyse en met een helder concept. Je weet een opgave en de wens van de opdrachtgever goed te lezen en te vertalen in een overtuigend plan. Je staat voor je werk, maar hebt ook een open houding naar je collega’s in het ontwerpteam en de opdrachtgever. Wij geloven dat we samen een plan beter kunnen maken.

Na winst van de selectie of na akkoord van de opdrachtgever op het schetsontwerp werk je het voorlopig ontwerp uit in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Je bent vertrouwd met welstand en kwaliteitsteams en weet wat nodig is om consensus te bereiken. Bij grotere projecten weet je de teamleden, die je ondersteunen in de uitwerking, goed aan te sturen. Vanaf het definitief ontwerp neemt een technisch ontwerper de uitwerking over en een projectleider de procesbegeleiding. Als architect geef je sturing in esthetische kwesties en ben je sparringpartner in het vinden van de optimale bouwkundige oplossing.

 

Werken in ons team

Korfker Architecten is plat georganiseerd. We geloven dat eigen verantwoordelijkheid werken leuker maakt. We werken op een mensgerichte, persoonlijke wijze in een informele sfeer. We vinden het belangrijk om met plezier samen te werken. Daarnaast zijn we enorm gedreven om altijd weer tot het beste resultaat te komen en onze opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen. Daarin houden we elkaar scherp.

 

We zoeken iemand

- die een echte teamspeler is
- met een proactieve werkhouding
- die klantgericht communiceert
- die altijd gaat voor het beste resultaat en anderen daarin weet te motiveren

 

De functie-eisen zijn

- afgeronde opleiding architectuur aan de TU of Academie van Bouwkunst
- 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een architectenbureau waarvan 2 jaar in een vergelijkbare functie
- een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en ruime kennis van de Nederlandse regelgeving
- goede vaardigheden om je ontwerp te presenteren
- de durf om initiatief te tonen met de bijbehorende communicatieve vaardigheden om ons werk te presenteren en het bureau te vertegenwoordigen

 

Wat wij bieden
- Een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar)

- Marktconforme arbeidsvoorwaarden, wij hanteren cao voor architectenbureaus
- Een plek in een hecht team met een ongedwongen professionele werksfeer

 

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Spreekt onze manier van werken je aan? Dan zoeken we jou! Graag ontvangen we je motivatie en C.V. uiterlijk vrijdag 15 januari a.s. per e-mail. Deze kun je sturen naar harm@korfker.nl.

Meer informatie over Korfker Architecten vind je op onze website www.korfker.nl. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Harm Korfker op nummer (0527) 699999 of mailen naar harm@korfker.nl.

 

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Home | Bureau | Vacatures | Gedreven architect
arrow
headervacature

headervacature

10
Korfker Architecten | ymake