Ervaren projectleider met oog voor architectuur

Meebouwen aan het snelst groeiende architectenbureau in de regio. Werken aan uitdagende, nieuwe projecten. Gedreven én met plezier! Spreekt dat je aan? Dan zoeken we jou?

 

Over ons

Korfker Architecten is een snel groeiend architectenbureau met winnende ontwerpen, een gedreven team en een nuchtere polderblik. Ons hechte team bestaat uit 19 ervaren en gedreven professionals.

Onze missie is dat wij de wereld om ons heen mooier willen maken. Daar focussen we op in de gebouwen die we ontwerpen, maar ook in het proces van ontwerp tot realisatie. Onze kernwaardes laten zich samenvatten in vier termen: plezier, kwaliteit, aandacht en gedrevenheid. Ons portfolio is enorm breed en dat maakt werken bij ons zeer divers.

 

Wat je gaat doen

In de rol van projectleider ben je de spin in het web. Als het eerste ontwerp staat begeleid jij de verdere uitwerking richting vergunning en uitvoering. Je geeft op een proactieve wijze leiding aan dat proces en weet bijzaken te scheiden van hoofdzaken. Je bewaakt het budget en houdt alle partijen aangehaakt. Jij zorgt dat wat nodig is voor een vloeiend proces geregeld wordt. Naarmate het proces vordert neem je de communicatie met de opdrachtgever en de uitvoerende partijen voor je rekening. Je bent daarin proactief en duidelijk.

 

Werken in ons team

Korfker Architecten is plat georganiseerd. We geloven dat eigen verantwoordelijkheid werken leuker maakt. We werken op een mensgerichte, persoonlijke wijze in een informele sfeer. We vinden het belangrijk om met plezier samen te werken. Daarnaast zijn we enorm gedreven om altijd weer tot het beste resultaat te komen en onze opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen. Daarin houden we elkaar scherp.

 

We zoeken iemand

- met gevoel voor architectuur

- met een proactieve werkhouding
- die klantgericht communiceert
- die altijd gaat voor het beste resultaat en anderen daarin weet te motiveren

 

De functie-eisen zijn

- Ruime werkervaring als projectleider bij een architectenbureau

- Ervaring met het maken van bouwkostenramingen en bestekken
- Ervaring met toezicht en directievoering
- Goede sociale en communicatieve vaardigheden
- HBO/WO bouwkunde

 

Wat wij bieden

- Een fulltime functie

- Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, wij hanteren cao voor architectenbureaus
- Een plek in een hecht team met een ongedwongen professionele werksfeer

 

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Spreekt onze manier van werken je aan? Dan zoeken we jou! Graag ontvangen we je motivatie en C.V. uiterlijk vrijdag 8 januari a.s. per e-mail. Deze kun je sturen naar harm@korfker.nl.

Meer informatie over Korfker Architecten vind je op onze website www.korfker.nl. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Harm Korfker op nummer (06) 11397592.

 

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Home | Bureau | Vacatures | Ervaren projectleider met oog voor architectuur
arrow
headervacature

headervacature

10
Korfker Architecten | ymake