over ons

Korfker Architecten is een snelgroeiend architectenbureau dat in 1988 is opgericht door Alje Korfker. In de afgelopen 30 jaar hebben wij ervaring opgedaan in een breed werkgebied. In 2011 is de leiding overgenomen door Harm Korfker en collega Gerben ter Horst en sindsdien groeide het bureau van een team van 5 naar de huidige omvang. In 2016 is Veenendaal als nevenvestiging toegevoegd.


Ons team bestaat uit 19 gedreven professionals met elk hun eigen discipline. Wij beheersen het gehele proces van initiatief tot oplevering en richten ons daarbij zowel op de architectuur als het interieur.


Dagelijks werken wij aan het mooier maken van de wereld om ons heen. Daarbij gaat het om de gebouwen die we ontwerpen, die moeten prikkelen en uitblinken. Maar het gaat ook over het proces. Wij gaan voor een vloeiend proces zodat we van begin tot eind met vertrouwen en met plezier samen kunnen werken.


In onze ontwerpen beginnen wij met een grondige analyse van het vraagstuk. Onderzoeken, luisteren en inleven zijn daarbij belangrijk. Alleen op die manier kun je een ontwerpvraag goed verstaan. Als architect zien wij onszelf als tolken van ruimte. Wij vertalen eisen, wensen, omgevingsfactoren én budget in een ruimtelijk plan. Tevreden zijn we pas als er een plan staat dat onze opdrachtgever helpt uit te blinken. 


Korfker Architecten is lid van de BNA (Bond Nederlandse Architecten) en is een BNA erkend bureau. Bekijk hier ons cerfificaat.

Home | Bureau | over ons
arrow
Over ons

Over ons

10
Korfker Architecten | ymake