Renovatie winkels en appartementengebouw de Keizer

Architect:

Alje Korfker

 

Opdrachtgever:

Woningstichting Hellendoorn     

 

Plaats:

Nijverdal

 

Status:

Gerealiseerd

Omschrijving:

Restyle een woongebouw met winkelplint uit de jaren 80, zodat een aantrekkelijk en eigentijds beeld ontstaat. Dat was de opdracht vanuit Woningstichting Hellendoorn.

 

Oorspronkelijk was het gebouw voorzien van gesloten, gemetselde balkons en afschuiningen met betonnen dakpannen. Langs de begane grond liepen getimmerde luifels. 

 

Na sloop van deze zaken is met transparante balkons en natuurlijke materialen een totaal nieuw beeld gecreëerd.


Home | onze projecten | Appartementen | Renovatie winkels en appartementengebouw de Keizer
arrow
de-keizer

de-keizer

10
Korfker Architecten | MiracleWeb 3.0