Uitbreiding en renovatie JUMBO Vaassen

Architect:

Gerben ter Horst

 

Opdrachtgever:

Jumbo Vastgoed BV

 

Plaats:

Vaassen

 

Status:

Gerealiseerd

Omschrijving:

Bij deze bestaande C1000 in Vaassen was de ombouw naar JUMBO aanleiding om ook eens kritisch naar de uitstraling te kijken en een optimalisatieslag te maken in de plattegrond. Dit resulteerde in een uitbouw aan de entreezijde van de winkel.

Met deze uitbouw hebben we de kans gegrepen om volledig in te zetten op herkenbaarheid en gastvrijheid. Door een hoogteverschil in het terrein en de ligging van de winkel, waren er in loop van de tijd twee entrees ontstaan. Met deze nieuwe ingreep ontstond de mogelijkheid  om de hoofdentree duidelijker vindbaar te maken zonder de tweede entree op te hoeven offeren.

Als drager voor het nieuwe ontwerp is een grote luifel gecreëerd die het entreegebied tot een eenheid smeedt. Deze bezorgt de winkel een prominente aanwezigheid in het straatbeeld. Door de luifel in hout uit te voeren brengen we de warme uitstraling van binnen naar buiten. De combinatie met het vele glas in de voorgevel maakt dat de klant zich meer dan welkom voelt.


Home | onze projecten | retail | Uitbreiding en renovatie JUMBO Vaassen
arrow
Jumbo_Vaassen

Jumbo_Vaassen

10
Korfker Architecten | MiracleWeb 3.0