Albert Heijn Heino

Architect:
Gerben ter Horst

Opdrachtgever:
Gemeente Raalte

Plaats:
Heino

Status:
Gerealiseerd
Omschrijving:
Midden in Heino fungeert de Albert Heijn als ontmoetingsplek. Dat komt ook door de naastgelegen horeca die vanuit de supermarkt te bereiken is. Onze interieurarchitecten hebben voor de inrichting van Buuffie's Proeflokaal getekend.

Architect Gerben ter Horst heeft de supermarkt onder handen genomen. Door de jaren heen is de winkel meerdere keren verbouwd. Alle uitbreidingen op elkaar aan laten sluiten was nu de taak. Daarnaast is er een duidelijke hoofdentree bijgekomen en een doorgang gecreëerd naar het naastgelegen café. 

Het winkelconcept van de Albert Heijn is door die doorgang verstrekt. Zo worden kookworkshops en proeverijen in Buuffie's georganiseerd. Met (verse) producten uit de Albert Heijn natuurlijk. Al kunnen mensen na het boodschappen doen ook gewoon een hapje eten met bekenden. 
Home | onze projecten | retail | Albert Heijn Heino
arrow
ah-heino-achtergrond

ah-heino-achtergrond

10
Korfker Architecten | MiracleWeb 3.0